22 червня 2024 16:33

Данило – уболівальникам про критику Бразилії: "Що ви кажете? "Їм все одно", "Це просто багаті хлопці». Кожен, хто носить футболку збірної, відчуває її тяжкість"

Данило висловився про критику вболівальників на адресу збірної Бразилії.


Футболіст звернувся до вболівальників перед стартом Кубка Америки.

«Довгий час ми виступали недостатньо добре. Це не означає, що ми не намагалися, що ми не присвятили себе справі або ми не відчули уколу поразки.


Не зрозумійте мене неправильно: ніхто не знає, чим кожен із нас пожертвував, щоб опинитися тут. Ми віддали все заради збірної Бразилії. Як я завжди говорю перед іграми, ми – команда, яка дуже голодна і пишається тим, що представляє нашу країну.

При цьому бачимо і чуємо те, що про нас говорять. Нам не вдалося показати, скільки ми готові пожертвувати заради цієї форми. Єдиний спосіб змінити цей імідж – це віддати на поле все, що маємо.


Тепер ваша черга. Що ви говорите під час футбольних дискусій у барі чи барбекю з друзями? А ЗМІ?

"Їм байдуже". "Вони не хочуть там бути". "Це просто багаті хлопці, яким не подобаються ця футболка".

Ми все це чули. Ми не зможемо уникнути соціальних мереж, навіть якщо вимкнемо телефони. І, чесно кажучи, я розумію, чому ви кажете такі речі.


Між нами стоїть бар'єр. Це не лише у Бразилії. Це всюди. Це наше суспільство. Ви заходите в інстаграм – і що бачите? Багато фейків та поверхневих речей. Хлопець публікує фотографію свого "Феррарі". Усі завжди щасливі. Усі завжди на пляжі.


Я теж у цьому беру участь. Я не звинувачую тих, хто щодня стикається зі значно серйознішими проблемами, за те, що вони дивляться на нас і думають: вони не цінують те, що мають.


Але я можу від щирого серця сказати, що кожен гравець, що носить жовту футболку, відчуває її тяжкість, що б не говорили люди.


«О, це просто ще один матч. Ми не відчуваємо тиску. Ми професіонали».


Марення сивої кобили! Це Бразилія. Завжди відчуваєш тиск», – написав футболіст.